Hur blir 2021

Dec -20 och Jan -21

Det beror på vem som får bestämma. Om jag får bestämma, så blir det si så där. Om Gud får bestämma, så har han en plan både för vår bygd, för vårt land och vår värld. Men det finns så många som inte vill att Gud ska bestämma och det får katastrofala konsekvenser för dig och mig och för vår bygd och för vårt land och för hela vår värld. Det man sår får man skörda. Därför är det så viktigt att du och jag och vi som lever i den här bygden säger, var och en för sig, ”Ske din vilja i mitt liv.” Gud har en plan för vår bygd. Därför kallade Gud mig och Britt till den här bygden. Allt har inte blivit perfekt enligt Guds plan, för vi är bara enkla svaga människor med våra brister och fel. Men fortfarande är vi övertygade att Guds plan för vår bygd ska fullbordas. Därför är du så viktig. När många människor i en bygd säger ”Ske din vilja i mitt liv” kan Gud fortsätta att bygga upp det Han har planerat här hos oss. Jag är ingen profet, men jag vet vad Guds ord säger om den tid vi lever i och att Gud är rättvis och rättfärdig. Därför kommer det en dom över all ondska och orättfärdighet. Enda lösningen för dig att inte bli dömd är att du omvänder dig från din synd, vänder dig till Jesus och tror att Jesus tog straffet för dina synder och att han uppstod på 3:e dagen. När du tar emot Jesus och säger att du vill följa honom blir du ett Guds barn. Du blir frälst. Gud bevisar sin kärlek till oss människor genom att Han sände sin egen Son. Och som du vet är det därför vi firar jul. ”Ty i dag har en Frälsare blivit född åt er i Davids stad, och han är Messias, Herren. Kommer 2021 bli det år då Jesus hämtar hem sin brud, alla de som har blivit frälsta? Jag vet inte svaret, men jag vet att den tiden närmar sig med hast. Därför är det så viktigt att också du säger ”Ske din vilja i mitt liv.”

Per Westerberg   per@forsamlingenordet.se www.forsamlingenordet.se