Läs inte det här

LÄS INTE DET HÄR

Du som inte vill till himlen; Strunta i att läsa det här. Det är bortkastad tid.

Du som vill till himlen; Läs noga. Gud vill att du ska komma till himlen. I 2Petr 3:9 står det ”Gud vill inte att någon ska gå förlorad utan att alla ska få tid att omvända sig.” Hur kommer jag dit? Är jag tillräckligt god? Nej! Ingen är tillräckligt god. Men Gud är god. När Jesus, Guds Son dog på korset tog han straffet för dina och mina synder. På tredje dagen uppväckte Gud honom från de döda. Guds Ord säger ”Om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst. Om du väljer att ta emot Jesus, be då den här bönen: ”Jesus, jag bekänner att du är min Herre och Frälsare. Jag tror i mitt hjärta att Gud uppväckte dig från de döda. I tro på ditt Ord tar jag nu emot frälsningen. Tack för att du frälser mig.” Nu är du ett Guds barn. Jesus är med dig alla dagar. Du är på väg till himlen.

Per Westerberg