Kejsarens nya kläder

Sept -18

Kejsarens nya kläder

Du har säkert läst H.C. Andersens saga om Kejsarens nya kläder. Om inte, läs den på nätet eller på biblioteket. Två bedragare kom och sa att de kunde väva ett tyg som var mycket vackert och hade den egenskapen att om man inte kunde se tyget var man dum och misskötte sitt jobb. Det fanns inget tyg, men ingen vågade säga sanningen, utan ljög för att inte bli klassade som någon som saknar förstånd eller helt enkelt var dum. Bedragarna låtsades sy nya kläder till kejsaren och alla höll med om att kejsarens nya kläder var fantastiska fastän de inte såg dem, för det fanns ju inga kläder. Kejsaren gick i procession och alla människor sa Åh, vad kejsarens nya kläder är vackra. Till sist var det ett barn som sa – Men han har ju ingenting på sig! Han är ju naken. sa alla – han har ju ingenting på sig!

Den här sagan speglar situationen i vårt land just nu. Ingen vågar säga att det RFSL propagerar för är osunt och nedbrytande. RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter) står bakom Pridefestivalen. På Pridefestivalen i Stockholm kunde man gå på föreläsning om zoofili – sexuellt umgänge med djur, man kunde få lära sig om ”chemsex” – att via droger skapa en starkare sexuell kick. RFSL ser positivt på att våld och tvång kan ingå inom ramen för utövning av BDSM-sex, man verkar för att avskaffa sexköpslagen och legalisera prostitution.

RFSL får pengar från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, andra myndigheter och många företag för att sponsra Pridefestivalen. Media gör allt för att förklara hur bra och viktigt allt detta är. Politikerna står där och viftar med sina regnbågsflaggor. De som inte tycker att detta är bra är homofober och intoleranta. Ändå tror jag att de flesta tycker som jag, men för det mesta vågar vi inte säga något. Nu är det dags för media, politiker, myndigheter och företagare och vanliga svenskar att se den nakna sanningen. Sponsra sanningen i stället. Vi är skapade till man och kvinna, vi är gjorda för att ha sex med varandra när vi älskar varandra. Sex, hör till äktenskapet. När det misslyckas, finns Guds nåd. Vi är alla syndare, men om vi vänder oss till honom som har makt att förlåta synder, så finns det alltid en utväg och en framtid. Lösningen är inte fri sex med vem som helst för att tillfredsställa sina begär. Lösningen är inte att bli homosexuell eller bisexuell. Lösningen finns när du vänder dig till Jesus och låter honom ta hand om dig och det som gått fel.

Fakta från ledare i Världen idag 6/8

Per Westerberg                                                   per@forsamlingenordet.se