Hur Går Det Med Världsekonomin?

Inte vet jag, men att stora förändringar är på gång även i lilla Munkedal är uppenbart. ”Efter den 11 november kommer vi inte längre att hantera kontanter manuellt på vårt kontor i Munkedal. Det innebär att du inte längre kan göra insättningar eller uttag av sedlar och mynt eller växla valuta inne på kontoret.” Denna information har vi fått alldeles nyss. Inget ont om vårt fina bankkontor och dess trevliga personal, men detta är något som sker i hela världen.

Bibeln säger att det kommer en tid då Vilddjuret tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Upp 13:16-17. Idag finns tekniken så man kan placera ett datachips på handen eller pannan, så att vi inte behöver några kontanter i framtiden.

Bibeln säger att detta är en del i den svåra tid som kallas vedermödan. Det är också den tiden som Jesus kommer för att hämta hem till himlen de som tror på honom. Är det inte dags för dig också att söka honom?

Per Westerberg