Gud har skapat dig o mig med ett tomrum, som bara Han kan fylla.

Fiffigt, eller hur? Varken pengar, sex, nöjen, alkohol, droger, vänner, familj, barn, barnbarn eller något annat kan fylla det tomrummet. När jag hörde att Han älskade mig så mycket att Han sände sin son Jesus för att frälsa var och en som tror på honom, då trodde jag på det och tog det till mig. Då gjorde Han mig först ren på insidan, och fyllde sedan mitt tomrum. Obeskrivlig frid, glädje och ett evigt liv gav Han mig. Gud älskar dig lika mycket och vill fylla ditt tomrum på samma sätt. Missa inte den chansen. Fråga gärna om du vill veta mer.

Per Westerberg

En tanke om “Gud har skapat dig o mig med ett tomrum, som bara Han kan fylla.

 1. Eva Roberts says:

  Hej Per Westerberg!
  Nåt märkligt har hänt mig nu på morgonen, och som den person jag är måste jag
  ta reda på just vad det är som hänt!!
  Har funderat ett tag nu över vad det innebär att ha självrespekt och har lagt om en del prioriteringar i livet. Vill kalla mig troende men har mina tvivel mellan varven men har ändock bestämt mig för att efter bästa förmåga försöka följa i Jesu fotspår.
  I morse kände jag mig helt plötsligt väldigt sorgsen och upptäckte att de saker jag försöker fylla mitt liv med inte är tillräckliga för det faktiska tomrum som finns i mig!
  Jag behöver fyllas av en ”eld”
  Gick in på google och skrev en fråga till Gud, vad vill du fylla mig med?
  Döm om min minst sagt stora förvåning, när svaret blev den här sidan

Comments are closed.