Budskapet är där ute, hör du samtalet?

Här kommer en hälsning från himmelens Gud till dig personligen.

”Mitt älskade barn, JAG älskar dig och vill att du ska vända dig till mig. Du har gått dina egna vägar och undrat varför livet har varit så besvärligt för dig och sagt till dig själv att någon god Gud kan inte finnas när världen ser ut som den gör och jag har det som jag har det.
JAG vet hur du har det, JAG har hela tiden haft min kärleksfulla blick riktad mot dig och nu är det dags att du vänder dig till mig. JAG älskar dig så mycket att jag lät min Son ta straffet för dina synder och när du tror på honom, Jesus, har du evigt liv. DÅ får du den frid du sökt på fel ställen och på fel sätt.”

”Gud, jag vänder mig till dig. Förlåt mig allt. Tack Jesus att du dog för min skull. Tack för att du lever idag och vill vara med mig alla dagar. Jag tar emot frälsningens gåva i Jesu namn. Amen.”

Be den bönen! Han hör dig.

Per Westerberg