Rakt på Sak

Okt -19

Rakt på Sak

Du behöver bli frälst och det finns bara en som kan frälsa dig och det är JESUS. Han är den ende som kan förlåta dig och rena dig från all din synd. Jesus säger: ”Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. Joh 14:6 Enda möjligheten för dig att komma till Gud är genom att tro på JESUS. Ingen annan religion, ingen annan tro kan hjälpa dig att komma till Gud. Bara JESUS kan. Hos ingen annanfinns frälsningen. Inte heller finns det under himlen något annat namn, som givits åt människor, genom vilket vi blir frälsta.” Apg 4:12 Gud älskar dig så mycket, fast du är en syndare, att han sände JESUS. På korset tog JESUS, GUDS EGEN SON, straffet för dina synder. Därför är han den ende som kan både förlåta och rena dig från alla dina synder. På 3:e dagen uppväckte Gud JESUS från de döda. Därför kan du bli frälst idag när du omvänder dig och tror på JESUS. När DU tror på JESUS, säg det till någon.         Rom 10:9 Om du därför med din mun bekänner att JESUS är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. 10 Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.                                                 

1. Jesus för världen givit sitt liv,
öppnade ögon, Herre, mig giv!
Mig att förlossa offrar han sig,
då han på korset dör ock för mig.

2. O vilken kärlek, underbar, sann!
Aldrig har någon älskat som han.
Frälst genom honom, lycklig och fri,
vill jag hans egen evigt nu bli.

3. Tag mig då, Herre, upp till ditt barn.
Lös mig från alla frestarens garn.
Lär mig att leva, leva för dig,
glad i din kärlek, offrande mig.

Lina Sandell

 Per Westerberg     per@forsamlingenordet.se