Om alla visste

Om alla visste hur jag har det, skulle alla vilja ha det som jag har det. Och det jag har är till för alla. Jag är inte religiös kanske du säger. Det är inte jag heller. Jag har en relation med Jesus som hjälper mig hur jag än har det. Efter att jag spelat innebandy en fredagskväll ropade en av killarna till mig. Per vem älskar du mest Britt(min fru) eller Jesus? Jag älskar Jesus mest, därför älskar jag Britt så mycket. Bra! ropade han tillbaka. Jesus är det bästa som hänt mig. När jag sa ja till hans kallelse att följa honom fick livet den mening som jag knappt trodde fanns. I mina egna funderingar hade jag kommit fram till att livet egentligen var meningslöst. Och så mötte jag HONOM. Jag fick en framtid som räcker ända in i evigheten, in i himlen hemma hos Gud. Den kallelsen gäller dig också.

Per Westerberg