Nuär det dags

Nov -21

Nu är det dags

Den här gången vänder jag mig till dig som brukar läsa Månadens Eftertanke. Många av er tror på Gud och tror på Jesus, men ligger lite lågt med bekännelsen och har kanske inte tagit det sista avgörande steget att följa Jesus på riktigt. Du skulle bara veta vad det skulle betyda för dig, för dem du har runt omkring dig och faktiskt för hela vårt land när du beslutar dig för att följa Jesus. Mark 8:36 Vad hjälper det en människa att hon vinner hela världen men förlorar sin själ? 37 Och vad kan en människa ge i utbyte mot sin själ? 38 Den som skäms för mig och mina ord i detta trolösa och syndiga släkte, för honom skall också Människosonen skämmas, när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna.” Jag vet att människofruktan hindrar så många att gå den väg som de vet är den rätta. ”Va´ ska folk säga?” Jesus älskar dig och han är enda vägen till Gud. Han vill inte att du ska gå evigt förlorad. Det räcker inte att veta vägen, du måste gå den, så Nu är det dags.

Den allra första jag döpte var en kvinna som var 79 år och dopet var i havet. Hon förstod, att följa Jesus var ett beslut som markerade att hon begravde den gamla människan i dopets grav och uppstod med Kristus Jesus. Hon skämdes inte för att hon hade bestämt sig för att följa Jesus.

Ta gärna kontakt med mig, så vi kan samtala och be tillsammans. Att bli frälst är så viktigt. Du behöver ett personligt möte med Jesus, så Du vet att nu är jag frälst. Om du hoppas att du är frälst och är på väg till himlen är inte så som Jesus vill att du ska ha det. Han vill att du ska veta att du är frälst och är på väg till himlen.

Per Westerberg   per@forsamlingenordet.se

www.forsamlingenordet.se