Nu kan Du tala med honom varje dag.

Den här gången skulle jag först och främst vilja vända mig till Dig som tror på Gud. Jag tror det finns många i dessa bygder, som precis som Du, har en sådan tro även om Du sällan nämner det. Du ber ibland, tvivlar ibland och kanske har en massa obesvarade frågor. Du tror på Gud och tror att Jesus är Guds Son, men ändå känns det som om Han är långt borta. Bibeln säger att för att Din tro ska fungera måste Du fatta ett medvetet beslut att ta emot honom i Ditt hjärta. Så enkelt är det faktiskt. Du kan be så här: ”Jesus, jag kommer till Dig som jag är. Förlåt mig min synd. Tack för att Du dog för mig. Jag tar emot Dig i mitt hjärta just nu. Tack för att jag nu är ett Guds barn.” Nu kan Du tala med honom varje dag. Du kommer att märka skillnaden. Trygghet, frid och inre glädje kommer att växa fram. Gud välsigne dig!

Per Westerberg