Kristendom är inget för mig

Jag kan förstå människor som har en negativ inställning till kristendomen. Korstågen, krig mellan katoliker och protestanter och ibland har du mött de som kallar sig kristna, men de lever inte som de lär. De elakaste jag känner är kristna,var det en som sa till mig för några år sedan. Då är det dax att du läser de 4 första böckerna i Nya Testamentet. När du läser om Jesus kan du inte hitta något ont hos honom. I det han sa och gjorde visade han fullkomlig kärlek. JAG ÄR Guds son, sa han. Jag kommer att korsfästas och dö för allas synder. På tredje dagen ska Gud uppväcka mig från de döda.Den som omvänder sig och tror på mig kommer inte under någon dom. Jag ger dem evigt liv i himlen.                           För egen del vill jag att de som ser på mig ska förstå att när man tror på Jesus påverkar det mitt sätt att leva.