Kom till mig

Oktober -20

 Kom till mig, säger Jesus, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor, så skall jag ge er vila. Jag vet att det finns väldigt många människor i vårt land som har det jobbigt på många olika sätt. För många är enda lösningen att äta antidepressiva läkemedel och andra prövar på meditation eller mindfulness som rekommenderas av Socialstyrelsen. Forskare har kommit fram till att det inte är ovanligt med negativa biverkningar som ångest och depression efter mindfulness, men även fall av psykoser, panikattacker och självmordstankar   efter meditation. Både mindfulness och meditation är från buddhism och hinduism, så du behöver vara medveten om att du öppnar dig mot en ny religion som inte kan ge dig den frid du längtar efter. Om du kommer till Jesus i stället, så säger han ”Min frid ger jag er!” Det du och jag behöver allra först är att få förlåtelse för våra synder. Vi är syndare allihop och Jesus är den ende som kan förlåta dig dina synder. Mohammed kan inte förlåta dig. Att försöka vara extra god och snäll för att kompensera det du gjort fel fungerar inte, att repetera ett mantra löser inte problemet. Jesus, Guds son, var både Gud och människa. Han syndade aldrig. När han dog på korset tog han straffet för alla dina synder och för alla andra människor i alla tider. På tredje dagen uppväckte Gud honom från de döda. Han lever idag och han säger Kom till mig! Hur gör jag om jag vill komma till Jesus? Tala till honom. ”Jesus jag kommer till dig. Tack för att du förlåter mig och renar mig från alla mina synder. Jag tar emot dig och ber att du ska bli Herre i mitt liv.” Gud hör alltid hjärtats bön. Nu är du frälst. Berätta det för någon. Kom gärna till oss om du har frågor.

Per Westerberg   per@forsamlingenordet.se

www.forsamlingenordet.se