Gott Nytt År!

fireworksheartRiktigt gott blir det när Jesus får bli din frälsare.
Jesus sa: ”Jag är Guds Son. Den som tror på mig har evigt liv och kommer inte under någon dom. Jag vill inte att någon ska förgås. Ingen kommer till Fadern(Gud) utom genom mig. Jag går till Fadern, men jag kommer tillbaka. Judarna ska föras bort till alla hednafolk, men innan jag kommer tillbaka ska de få tillbaka sitt land. Vid den tiden ska tecken visa sig i solen, i månen och i stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån. Det ska bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra.

Detta evangelium (det glada budskapet om Jesus) ska predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk.” Detta som Jesus har sagt tror vi på. Därför är vi så angelägna att Du ska bli frälst. Har Du frågor, hör gärna av dig.

Per Westerberg