Förr är bättre

Du vet att det finns en Gud. Även om du förnekar det, vet du att det finns en Gud. Gud har lagt evigheten i människornas hjärtan, står det i bibeln. Även om du inte vill tro så finns det där i ditt hjärta. Förr eller senare kommer du att möta honom. Förr är bättre. Han har ordnat det så att du kan möta honom idag. Lyssna till ditt hjärta. Vänd dig till honom. Han älskar dig så mycket att han utgav sin enfödde son, Jesus Kristus. Han dog på korset. Där tog han straffet för alla dina synder. Du vet att du är en syndare. Ditt samvete har talat om det för dig. Omvänd dig idag. Be en enkel bön. ”Gud jag vänder mig till dig. Tack för att du sände Jesus. Tack Jesus att du dog för mina synder. Jag tror på dig och tar emot dig i mitt hjärta. Tack för att jag nu är ett Guds barn.” Förr är bättre.