Bibelskolan Ordet som bär frukt. Våren 2014

I mitten av januari fortsätter vi med 2:a terminen av bibelskolan Ordet som bär frukt. Alla lektioner ligger kvar, så du kan titta på vilken lektion du vill och när du vill. Höstterminens lektioner var en grundkurs i vad kristendom är. Nu fortsätter jag att dela med mig av vad Herren lärt mig under årens lopp. I år har jag varit frälst i 50 år och det finns så många välsignelser  som finns för dig ju mer du lär känna Jesus. Därför uppmuntrar jag dig att gå den här bibelskolan, där jag kan under den helige Andes ledning kan vägleda dig till ett rikare liv i Kristus Jesus.

Om du på något sätt vill stödja vårt media-arbete kan du bli en sponsor som ger 100:-/mån till Media100.se BG: 301-4537 och sedan tipsa någon annan att göra likadant.

Per Westerberg